Majorettegroepen

Junioren

 

De junioren bestaat uit 11 enthousiaste meiden. Ze hebben training van 18.45 uur tot 20.00 uur van Rianna en Lyanna. De groep doet dit seizoen een routine op het thema ‘Robot’. Het is een uitdagende routine, dus er wordt hard getraind door de meiden om zo goed mogelijk te presteren op de wedstrijden. Naast de wedstrijden zijn de junioren ook te zien tijdens buitenoptredens.

 

 

 


  D-team

Het D-team bestaat uit 6 meiden die ook bij de junioren zitten. Het D-team heeft vrijdagavond les van 18.00 uur tot 19.00 uur van Rianna en Lyanna. Dit jaar doen zij hun show op het nummer Peponi van The Piano Guys. Dit is een Afrikaanse versie van het nummer Paradise van Coldplay met wat klassieke stukken tussendoor.

 

 

 


A-team

Het A-team bestaat uit 7 fanatieke meiden. Ze doen dit jaar een show op het thema ‘spooky’. Ze trainen van 17.00 uur tot 18.00 uur onder leiding van Rianna en Lyanna. Ze hopen mooie punten te behalen komend wedstrijdseizoen. Ook het A-team is te zien als de vereniging een buitenoptreden heeft.

 

 


B-team

Onze jongste groep fanatieke meiden die deelneemt aan de wedstrijden is het B-team. Dit jaar doen de meiden een routine op de muziek van Saturday Night Fever. Het wordt een swingend geheel en de meiden hebben er veel plezier in. Het B-team bestaat uit acht meiden en ze hebben les van 16.00 uur tot 17.00 uur van Rianna en Lyanna. Ook zij doen mee met de buitenoptredens.

 

 


Opleidingsgroep

De opleidingsgroep heeft samen met het B-team les van 16.00 uur tot 17.00 uur. De nadruk ligt op het aanleren van de basistechnieken van twirl, dans en exercitie. De opleidingsgroep krijgt les van Lysanne Ewouds.