Op zaterdag 1 juni 2019 geven de slagwerkensembles van C.M.V. Oranje Bolsward, zangeres en harpiste Iris Kroes en jazzband Soundboxx gezamenlijk een concert in de Gasthuiskerk te Bolsward. Het concert is een bijzondere combinatie die het publiek kennis laat maken met deze muzikale disciplines en biedt cross-overs waarmee men normaal gesproken niet zo snel in aanraking komt. Wees van harte welkom (entree: € 5,-)!

De slagwerkensembles van C.M.V. Oranje timmeren de laatste tijd flink aan de weg. Zo speelden ze vorig jaar samen met Elske DeWall tijdens Grutsk in Leeuwarden en werden ze meermaals Nederlands kampioen tijdens concoursen.

Zangeres en harpiste Iris Kroes is bekend van haar deelname aan het tweede seizoen van The Voice of Holland, waarbij ze als winnares uit de bus kwam! We zijn bijzonder blij dat we het muzikale talent van Iris in Bolsward kunnen presenteren.

De Sneker jazzband Soundboxx bestaat uit getalenteerde jongeren. Dat blijkt wel uit het feit dat de band al drie keer deelnam aan het prestigieuze Prinses Christina Concours in Amsterdam.